آمار

نتیجه جستجوی شما انتهای صفحه می باشد.لطفا شکیبا باشید...

چراغ خواب لاک پشت

قیمت : 65,000 تومان
ساعت بند چرم الیزابت

 

قیمت : 20,000 تومان

فلاسك فندكي ماشين-چاي ساز فندكي خودرو

قیمت : 28,000 تومان
چراغ قوه پليسي شكاري تمام فلزي فدرال امريکا برد یک کیلومتر

قیمت : 50,000 تومان

ساعت مچی اسپورت طرح رولکس مارک WALAR

قیمت : 35,000 تومان
ادکلن مردانه انکر نویر د لالیک

قیمت : 45,000 تومان
موکن ویزیت WIZZIT

قیمت : 20,000 تومان

تخفیف ویژه ساعت کاسیو PRG-500Y

قیمت : 50,000 تومان
ساعت GUCCI طرح Selena

قیمت : 18,000 تومان
ساعت CK طرح لارنس

قیمت : 18,000 تومان

شامپو رفع سفيدي مو

قیمت : 30,000 تومان
چای ساز و قهوه جوش همراه

قیمت : 20,000 تومان
ساعت زنانه مارگاریتا

قیمت : 22,000 تومان

جارو برقي فندكی ماشین

قیمت : 28,000 تومان
سفیدکننده دندان Whitelight

قیمت : 20,000 تومان
برچسب دیواری استیکر

قیمت : 15,000 تومان

ریش تراش سه تیغ فیلیپس philips

قیمت : 70,000 تومان
اسپري موبر

قیمت : 20,000 تومان
معلومات درباره حرارت

معلومات درباره حرارت

معلومات درباره امواج رادیوئی - معلومات درباره امواج رادیوئی

سایت تفریحی

وطن من

پی سی


معلومات درباره امواج رادیوئی

امواج ماکروویو موجب کشف ماشین های پر سرعت ، ارتباطات تلفنی ، تلویزیونی  و درمان دردهای عضلانی گردیده است. در صنعت ماکروویو ها برای خشک کردن و پروسس پلی وود ،لاستیک ورزین ها ، پخت نان ودونات ها،وتهیه چیپس های سیب -زمینی مورد استفاده قرار می گیرند.اما بطور معمول مصرف کننــــــده ازانرژی ماکروویودر اجاق های ماکروویواستـــــفاده می نماید.

اداره غذا و داروی امریکا تولید اجاق های ماکروویو را از 1971 برنامه ریزی نموده است. بر اساس اطلاعات موجود درباره اشعه ماکروویو ، اجاق هایی که استاندارد های FDA را دارا هستند و بر اساس ضوابط تولید می شوند برای استفاده مورد تائید هستند.

اشعه ماکروویو چیست ؟  

ماکرو ویو ها شکلی از امواج الکترو مگنتیک هستند، که بصورت امواج الکتریکی و مغناطیسی به فضا هدایت می شوند.طیف امواج الکترو مگنتیک از اشعه x تا امواج متناوب رادیوئی با انرژی کمتری که درپخش مورد استفاده قرار می گیرند، متــغیر

است.ماکروویو ها به امواج الکترومگنتیک فرکانس های رادیوئی متصل می شوند. ماکروویو ها نباید با اشعه های ایکس ،که پر قدرت تر هستند اشتباه شوند.

ماکروویو ها سه ویژه گی دارندکه به آنها مجوزاستفاده در پخت رامی دهد ، این امواج بوسیله فلزات منعکس می گردند ،از شیشه ، کاغذ و پلاستیک عبور کرده و بوسیله مواد غذایی جذب می گردند.

پخت با ماکروویو  

امواج ماکروویو در داخل اجاق بوسیله  یک  لوله الکترون که" مگنترون" نامیده میشود ، ایجادمی شود. ماکروویو ها بوسیله فلز داخلی اجاق در جایی که بوسیله غذا جذب میگردد ، انعکاس می یابند. ماکروویو ها موجب لرزش ملکولهای آب درمواد غذایی میگردند. به همین دلیل است که مواد غذایی حاوی مقدار زیاد آب ، مثل سبزیجات تازه ، میتواند سریعتر از سایر مواد غذایی پخته شود.  انرژی ماکروویو به شکل گرما تغییر میکند بصورتی که  بوسیله مواد غذایی جذب می شود، ومواد غذایـی را

" رادیو اکتیو" یا" آلوده" نمی نماید.

اگر چه گرمامستقیما در مواد غذایی تولید می شود ، اجاق های ماکرو ویو مــــــواد غذایی را از"داخل به خارج"نمی پزند.   هنگامیکه مواد غذایی ضخیم پخته می شوند ، لایه های خارجی حـــرارت داده می شوندو ابتدا بوسیـــله ماکروویوها پخـــته می شود در حالیکه داخل بطور اساسی  بوسیله  هدایت گرما از لایه های خارجی  پخته می شود.کیفیت پخت در ماکرو ویو میتواند از حیث انرژی بهتر از پخت سنتی باشدزیرا مواد غذایی سریعتر پخته می شــود و انـــرژی،فقط غذا را و نه تمام قسمت های  اجاق را گرم می نماید. پختن در ماکروویو در مقایسه با روش سنتی پخت کمتر به ارزش تغذیه ای مواد غذایی لطمه می زند. در حقیقت ،  پختن مواد غذایی در یک اجـــاق ماکروویومی تواند موادمعدنی و حیـاتی رابیشتر حفظ نماید، زیرا اجاق های ماکروویو میتواند سریعتر و بدون افزودن آب پخته شود.ظروف شیشه ،کاغذ ، سرامیک ویا پلاستیک در پخت ماکروویو استفاده میشود، زیرا امواج ماکرو ویــــو ازمـــیان این موادمی گذرد. چنین ظروفی توسط ماکروویو گرم نمی شوند، بلکه ازگرمای پخت درون موادغذایی داغ  می شوند. برخی  ظروف پلاستیکی نباید در ماکروویو استفاده شوند، زیرا می توانند در اثر گرمای غذای داخل آن ذوب شوند. معمولا ، تابه های فلزی یا فویل آلومینیم نباید دراجاقهای ماکروویواستفاده شود، زیرا باعث پخت ناهمگون غذا و صدمات احتمالی به اجاق های ماکروویو می گردد. دستورالعمل همراه هر اجاق ماکرو ویو ، انواع ظروف قابل استفاده را نشان می دهد. 

این دستورالعل ها شامل مطالبی هستند که نشان می دهد چگونه ظروف مورد آزمایش قرار می گیرند تا قابلیت استفاده از آنها در اجاق های ماکرو ویو مشخص شود.

FDA پیشنهاد می نماید که اجاق های ماکرو ویو نباید در تولید کنسرو های خانگی مورد استفاده قرار گیرد.این عقیده وجود دارد که نه اجاق های ماکروویو و نه اجاق های سنتی هیچکدام دمای لازم و کافی را برای کشتن باکتریهای مضر موجود در بعضی از مواد غذایی در حین کنسرو شدن ندارند.

استاندارد ایمنی اجاق های ماکرو ویو         

مقادیر استاندارد امواج ماکروویوکه میتواند ازیک اجاق درطول عمرآن نشت نماید ،حدود 5 میلی وات (mW) اشعه ماکروویو در هر سانتیمترمربع است که از5 سانتیمتر(2 اینچ) ازسطح اجاق ماکرو ویو خارج می گردد. این مقدار پائین تر از حدی است که برای افراد مضر شناخته شده است. انرژی ماکروویو همچنین بطور قابل توجهی درصــــورت دور شدن از منبع اشعه کاهش می یابد. استاندارد مورد نیاز تمام اجاق ها مجهز به دو سیستم قفل داخلی است که در صورت لزوم ماکروویو را در لحظه تولید اشعه متوقف نموده یا درب آن را باز می نمایند ، یک سیستم پایش کار ماکروویو را در مواردی متوقف نموده ویا هر دو سیستم را از کار می اندازد.

صدای ممتدی که در بعضی از اجاق ها پس از باز کردن درب آن ایجاد می شود معمولا مربوط به فن است. این صدا به مفهوم کارکردن دستگاه نیست.پس از آنکه کار دستگاه متوقف گردید هیچ اشعه ای باقی نمی ماند. از این جهت اجاق ماکروویو بسیار شبیه یک چراغ برق است که درصورت  خاموش نمودن ، نور آن متوقف می گردد.

تمام اجاق ها باید بر چسب مبنی بر گذراندن مراحل استاندارد ایمنی داشته باشند. بعلاوه ،FDA برای قراردادهای ثبت تجاری،   تولید و مراحل آزمایش کیفی را مورد آزمایش قرار می دهد. FDA  همچنین آزمون اشعه های تولید را ارزیابی و برنامه های کنترل کیفی را ارزیابی می نماید .

اگرچهFDA بر این باور است که استاندارد اطمینان می دهدکه اجاق های ماکروویو از حیث تشعشع آسیب نمی رسانند ، در عین حال آزمون مجدد کفایت آن بعنوان آخرین اطلاعات در دسترس است.

اجاق های ماکرو ویو و سلامت

بیشتر تحقیقات درمورد ماکروویو هاست و اینکه چطورآانها ممکن است روی بدن انسان تاثیربگذارد. شناخته شده است که اشـــــعه ماکروویو میتواند بافت بدن را گرم نموده همانگونه که مواد غذایی را گرم می نماید.  بخارناشـی ازدرجات بالای ماکروویو میتواند موجب سوختگی های دردناک گردد. لنز های عدسی بخصوص به حرارت شدید حساس هستند، و بـــخارات ناشی از درجات بالای ماکروویو میتواند موجب کاتاراکت گردد. تبخیر ناگهانی در دمای بالا ناشی از انرژی ماکروویو  می تـواند اسپرم ها را کشته و یا تغییر داده و ناباروری موقت ایجاد نماید. اما انواع صدمات ناشی از سوختگیها ، آب مروارید ها ، ناباروری موقت میتواند توسط حرارت بالای اشعــه  ماکروویو ، بیشتر از 5 Mw در حد نشت اجاق ماکرویو ایجاد شود.

مطالعات نشان می دهد تفاو ت هایی در روش جذب امواج بین انسان و حیوانات وجود دارد. از سوی دیگر شرایــــط تجـربی نمیتواند کاملا شرایطی را که افراد از اجاق های ماکرو ویو استفاده می نمایند  ایجاد نماید، اگر چه این مطالعات به درک بهتر ما از اثرات احتمالی اشعه کمک می نماید.

این حقیقت که هنوز  اطلاعاتFDAجهت پاسخ به سوالات علمی درباره تشعشع مقادیرکم امواج ماکروویو ناکافی است ،سبب گردیده نیـاز به محافظت در برابر اشعه احساس شودو کار در این زمینه همچنان ادامه داردو مصرف کننـــدگان تذکرات لازم معمـــــول رادریافت می نمایند.

آیا امواج ماکرو ویو مضر هستند؟

نظرات متفاوتی در خصوص صدمات ناشی از تشعشعات مضر اجاق های ماکروویو  ابراز شده است ، اما هیچیک بعنوان نتیجه مستقیم امواج ماکروویو عنوان نشده است. از نظر FDA صدمات شناخته شده آنهایی  هستندکه با استفاده ازهراجاق یاروش پختی اتفاق می افتند. برای مثال ،سوختن افراد بوسیله غذای داغ یا پاشیدن چربی، یا بخار حاصل از پختن مواد غذایی .

ماکروویو و pacemaker ها

زمانی یافته ها حاکی ازآن بود که نشت امواج ماکروویو میتواند باامواج الکترونیک حاصل از"pacemaker"ها تداخل نماید.

یافته های مشابهی درخصوص تداخل امواج ریش تراش، سیستم های اطفاء حریق اتوماتیک ،ودیـگر محصولات الکترونیک نیز بدست آمده است. FDA بطور ویزه به اثرات امواج ماکروویو روی افرادی که دارای" pacemaker" هستند بســنده ننموده است . مسئله بدین صورت حل شده است که" pacemaker"ها اکنون به گونه ای طراحی شده اند که علـــیه تداخل چنین امواجی محافظت شده اند

کنترل نشت در ماکرو ویوها  

دلائل کمی درباره نشت امواج ماکروویو از اجاق ها بخصوص ازمحل قفل یادستگیره های آسیب دیده یا مهرهای صدمه دیده ،

در دست است. در تجارب FDA ، اغلب اجاق ها ی مورد آزمایش نشت امواج ماکروویو غیرقابل توجه یاکمی دارند .

به منظورعملکرد ایمن ماکرو فرها
دستورات ساخت تولید کنندگان در مورد روشهای پیشنهادی و موارد ایمنی را باتوجه به مدل دستگاه خود دنبال نمائید.

در صورتی که درب دستگاه محکم نمی شود یا خم شده است ، یا صدمه دیده است  از ماکروویو استفاده ننمائید .

هرگز با یک ماکروویوکه معتقدید درب آن باز است ، کار نکتید.

در عین حال که از موارد ایمنی ماکروویو اطمینان دارید ، مادامیکه اجاق در حال کار کردن است، بطور مستقیم روبروی آن نایستید.

شکستن پدیده آب داغ در ماکرو ویو ها   

FDA  گزارشاتی از سوختگی های جدی پوستی یا یا صدمات ناشی از سوختگی بر روی دست ها و صورت افرادی که با آب جوش سوخته اند ،دریافت نموده که نتیجه پدیده شکستن آب داغ یک فنجان بعد از حرارت دادن در ماکرو ویو است. حرارت دادن زیادآب در یک فنجان منجر به داغ شدن بیش از حد آب آن می گردد( منظور آن است که آب از نقطه جوش بگذرد)  در حالیکه ظاهر آن جوش بنظر نمی رسد.این شرایط هنگامی پیش می آید که آب در فنجان تمیز حرارت داده شود. اگر مواد خارجی مثل قهوه فوری یا شکر قبل از حرارت اضافه شود ، خطر به مقدار زیاد کاهش می یابد. اگر حرارت زیاد داده شود ، یک حرکت آرام یا موج مانند در زمان برداشتن یک فنجان،یا ریختن یک قاشق پر از قهوه فوری ،ممکن است منجربه شکستن شدید آب جوش و ریخته شدن آن به خارج از فنجان گردد.

چگونه می توان از حرارت دادن زیاد آب اجتناب نمود ؟ 

مصرف کنندگان باید دستورات و توصیه های مندرج در دستورالعمل دستگاه ماکروویو  ، بخصوص زمان حرارت دادن را دنبال نمایند. مصرف کنندگان نباید وقت زیادی برای گرم کردن آب یا مایعات در ماکروویو صرف نمایند.

بهترین زمان برای حرارت دادن آب تارسیدن به درجه حرارت مورد نیازرااندازه گیری نموده و از همان مدت زمان معین بطور مداوم استفاده شود.

دستورات دیگر استفاده از ماکروویو  

بعضی از ماکروویو ها نباید هنگامی که خالیست کارکنند. به دستورالعمل ماکروویو خود مراجعه نمائید.

داخل ماکروویو ، لبه های خارجی آن و درب آن را با آب و شوینده های ملایم تمیز نمائید.

از اسکاچ و دیگر پاک کننده های زبر استفاده ننمائید.  



معلومات درباره امواج رادیوئی


منبع : afkareno dot blogfa dot com slash post-27 dot aspx